गोर्खा २ : नारायणकाजी भन्दा बाबुराम अगाडि

प्रकाशित मिति : मंसिर २२, २०७४ शुक्रबार

मंसिर २२, २०७४-अहिलेसम्म प्राप्त विवरण अनुसार गोर्खा -२मा डा. बाबुराम भट्टराईको अग्रता रहेको छ l

डा. बाबुराम भट्टराई ६५३४

नारायणकाजी श्रेष्ठ ५३९९

© 2023 KHASOKHAS. All Rights Reserved.
Khasokhas is not responsible for the content of external sites and user generated contains. We don't collect comments on this site.
DEVELOPED BY appharu.com